Glada svansen

 

ENGAGERAD HUND

Två kurser att välja mellan,
en som går dagtid och en som går kvällstid

Läs mer...

BOKA

301531082_5386588031458055_4076182728886347031_n

 

Du kan välja att betala direkt via checkout eller senare, dock senast två veckor innan kursstarten. Vill du inte betala via PayPal eller kort på nätet kan du betala till BG 5848-7349, skriv "engagerad" i meddelanderutan. Använd BG-betalning om du har rabatt att dra av på avgiften (lämna in utnyttjad värdecheck vid första kurstillfället).

När du har anmält dig får du ett automatiskt mail som bekräftelse. Om du väljer att betala via BG får du ett nytt automatiskt mail när din betalning har registrerats.

Några dagar innan kursen börjar får du ett PM med mer info.

Välkommen!

 

Kurs för dig som vill träna och/eller tävla med en hund som alltid är engagerad och fokuserad.

Kursen är på fyra tillfällen. De fyra kurstillfällena har olika teman som tillsammans ger dig verktyg för att få en hund som med glädje engagerar sig i träningen, som kan fokusera och som kan växla mellan stadga och aktivitet.

Kurstillfälle 1 - Belöningsteknik.
Kurstillfälle 2 - Engagemang och störningar.
Kurstillfälle 3 - Fokus och uthållighet.
Kurstillfälle 4 - Växla mellan stadga och aktivitet med tryck.

Det finns olika metoder för inlärning, kursen individanpassas för att hitta det sätt som fungerar bäst för just dig och din hund.

BOKA

Kurstid

Det finns två kurser att välja mellan, en för dig som helst vill gå dagtid och en på traditionell kvällstid. Du ser tiderna i bokningsschemat.

Antal deltagare: Max 4 (minst 2 för att starta kursen).

Kursavgift: 1500 kr. Du kan antingen betala direkt via checkout när du bokar, eller via BG 5848-7349, skriv "Engagerad" i meddelanderutan.

Fika ingår, 100 % växtbaserat. Skriv i rutan för övrig info om du har någon matallergi.

Anmälan:

Boka hela kursen genom att klicka på första kurstillfället i schemat. Du kommer att få ett automatiskt mail där det står att bokningen är skapad.

Om du väljer rutan "Betala senare" kommer du att få ett nytt automatiskt mail när betalningen har registrerats, det står då att bokningen har godkänts.

Automatmailen är bekräftelse på att du har en plats på kursen. Några dagar innan första kurstillfället får du ett PM med mer info.

OBS - Var noga med att du skriver rätt e-postadress, all kommunikation sker med e-post. Kolla skräpposten om du inte får mailen.

Bindande anmälan:

Du kan avboka kursen och få tillbaka avgiften fram till 14 dagar innan kursen startar, därefter kan du endast få tillbaka avgiften om du visar intyg på sjukdom (din eller hundens) eller om vi kan fylla platsen med en reserv.

InstruktörAnja Skoghundkurs@gladasvansen.com, 073-746 25 15. 

Plats:

Öjavägen 4 - Eniro

Extern webbsida