Glada svansen

 

BOKA INSTRUKTÖR ELLER FÖRELÄSARE

Jag kommer gärna till er förening eller ert företag och håller kurs i tävlingslydnad, brukslydnad eller rallylydnad. Välj själva om ni vill ha individuell träning, dvs varje deltagare väljer själv vad hen vill ha hjälp med, om ni vill ha ett tema eller om ni vill ha en kombination av individuell träning och ett tema.

Jag brinner för träning som bygger upp hundens engagemang, fokus och uthållighet och har ett färdigt koncept med övningar för det, men jag är självklart öppen för andra teman och ren momentträning också.

Jag kan även komma och föreläsa om ämnena Engagemang, fokus och uthållighet och Tävlingspsykologi. Föreläsning inför en träningsdag eller träningshelg kostar hälften mot en fristående föreläsning.

Om mig:

Jag heter Anja Skog och har tävlat på högsta nivån i bruksspår, lydnad och rallylydnad med olika hundar. Min nuvarande hund är lydnadschampion, rallylydnadschampion och tävlade i HKL sök innan jag pensionerade henne från de fysiskt krävande grenarna.

Jag är lydnadsdomare, tävlingsledare i bruks och lydnad, tävlingssekreterare i bruks, lydnad och rallylydnad. Jag är utbildad instruktör och lärare inom SBK och har hållit kurser i drygt 20 år.

Priser:

En helg eller två dagar där den andra är uppföljning av den första 6000 kr
En heldag 3500 kr
En halvdag 2000 kr
Fristående föreläsning 3 timmar 1000 kr
Föreläsning 3 timmar i samband med träningsdag eller träningshelg 500 kr


Reseersättning och moms tillkommer på ovanstående priser.

Kontakt:

Maila hundkurs@gladasvansen.com för att boka mig som instruktör eller föreläsare.